Tuinschets

Eenvoudige schets 
Wanneer u kiest voor deze presentatie, heeft u eigenlijk alles wat u nodig heeft om de perfecte tuin te realiseren. Wij geven met behulp van lijnen en tekst aan op welke plek wat komt. Het terras, gazon, beplanting, pergola, vijver, zwembad misschien, etc.
De tekening wordt op schaal aangeleverd dus de verhoudingen zijn waarheidsgetrouw. Als de tekening de tuin vormgeeft zoals u dit wenst, hoeft u alleen nog maar de materialen (hout, planten, straatwerk, zand, grond etc.) te bestellen en u kunt aan de slag. Wilt u dat onze vakkundige hoveniers dit werk van u overnemen dan doen wij dit graag voor u.

Gedetailleerd ontwerp in kleur
Dit gekleurde tuinontwerp geeft u meer inzicht dan de eenvoudige tuinschets. De kleuren maken het tuinontwerp makkelijker leesbaar en u zult de dingen beter kunnen interpreteren. Details zijn iets verder uitgewerkt. Deze tuintekening spreekt voor zich!
Ook deze tuinschets is op schaal getekend en u kunt er zo mee aan de slag. Wilt u uw partner, vrienden of familie verrassen met een mooi tuinontwerp dan is dit een mooi cadeau.

3D Tuinpresentatie
Om nog meer inzicht te krijgen in hoe uw tuin eruit komt te zien, leveren wij u graag uw persoonlijke ontwerp in 3-D. Met prints vanuit alle hoeken van uw tuin ziet u daadwerkelijk de hoogtes en contouren van uw tuin. Niets laat meer tot de verbeelding over en u ‘wandelt’ door uw droomtuin die nog moet worden aangelegd.
Deze optie laat u exact zien wat het effect is van het toepassen van hoogtes, dieptes, zichtlijnen etc. Uiteraard ontvangt u bij het 3-D tuinontwerp ook een plattegrond tekening in kleur om de maten goed te kunnen meten.

Beplantingsplan
Is uw ontwerp in welke presentatie vorm dan ook door u goedgekeurd, dan kunnen we aan de slag met het beplantingsplan. Een beplantingsplan stopt niet bij sfeerbeelden. In deze tekening worden de plantvakken ingevuld tot op detail.
Welke plant op welke plek! Een roze, witte of gele border, groenblijvers, bomen, hagen. Alles krijgt een Latijnse plantennaam zodat u zo tot bestellen over kunt gaan. Na 3 jaar zal uw tuin tot volle wasdom zijn uitgegroeid.

Bent u geïnteresseerd? Neem contact met ons op

Naam*
Bedrijf
Adres
Postcode/plaats
Telefoonnummer
E-mailadres*
Opmerkingen/vragen*
Waarom duurzaam?
  • Natuur op de eerste plaats
  • Goede balans tussen mens en milieu
  • Besparing van grondstoffen
  • Een esthetische oplossing

 

Bel mij
Contactgegevens
020GROEN
Herengracht 282, 1016 BX Amsterdam
Bel 020 820 4118