020GROEN is specialist in de aanleg en het onderhoud van tuinen in de regio Amsterdam. Om u, na het aanleggen van de tuin, volledig te ontzorgen, kunnen wij ook het onderhoud voor u uitvoeren.

Onze onderhoudswerkzaamheden aan uw tuin voeren wij op een duurzame manier uit. Zo houden wij rekening met het milieu, uw omgeving maar ook dieren een belangrijk punt waar met duurzame tuinaanleg en –onderhoud rekening mee wordt gehouden. Het onderhoud van uw tuin en de werkzaamheden die hiermee gepaard gaan leggen wij vast in een onderhoudsplan. Hierin wordt opgenomen welke werkzaamheden we op welke moment in het jaar doen. Enkel het grove snoeiwerk of ook het fijne onderhoud, alles is mogelijk.

Naast het onderhouden van uw tuin, kunnen wij in Amsterdam ook zorg dragen voor het herstructureren en het opnieuw aanleggen van uw tuin. Daarnaast kunt u ons ook benaderen voor het leveren van tuinmeubels of het aanleggen van bijvoorbeeld een vijverpartij.

 

De voornaamste voordelen van 020GROEN

U wilt een perfect onderhouden tuin, het hele jaar door, maar heeft zelf geen tijd om de werkzaamheden uit te voeren? Dan is het uitbesteden van uw tuinonderhoud aan 020GROEN in Amsterdam een uitstekende optie. Het uitbesteden van het tuinonderhoud biedt u de volgende voordelen:

  • Geen omkijken naar uw tuinonderhoud
  • Ook begeleiding bij het onderhoud mogelijk
  • Onze werkzaamheden zijn duurzaam en houden rekening met dier, mens en milieu
  • Wij kunnen ook zorgdragen voor het kappen van uw boom, hierbij regelijk wij ook alles omtrent een kapvergunning
  • Het onderhoud van enkel bomen kunt u ook aan ons overdragen.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van tuinonderhoud? Bel ons kantoor in Amsterdam op 020 820 4118 of vul ons contactformulier in.