Bent u op zoek naar een vakbekwame hovenier in Amsterdam om uw droomtuin te verwezenlijken? Of wilt u uw bestaande tuin of dakterras graag een opknapbeurt door een ervaren tuinman geven? Dan bent u bij stadshovenier 020GROEN aan het juiste adres! Bij 020GROEN staan uw wensen altijd centraal en wij hebben de expertise in huis om te zorgen dat uw tuin of dakterras perfect past bij uw persoonlijkheid, in combinatie met huis en omgeving. U kunt bij ons  terecht voor een tuinontwerp, tuinrenovatie, tuinaanleg en/of tuinonderhoud. U wilt het beste tuinadvies? Welk tuinontwerp past het best bij u? En wat mag het zoal kosten? Vragen waarbij wij u graag van advies voorzien. 020GROEN is een professioneel hoveniersbedrijf die zich richt op alle werkzaamheden in stadstuinen en dakterrassen, maar ook scholen, instellingen, bedrijven en overheden. Onze hoveniers zijn actief in Amsterdam en nabije omgeving.

Ontzorgen
Bij ons staat ONTZORGEN met hoofdletters geschreven. Het ontwerp én de uitvoering kan allebei door ons worden uitgevoerd. Wij werken volgens het Design & Build principe: door korte lijnen blijft de communicatie helder en het traject overzichtelijk. U hoeft alleen nog maar te genieten van uw tuinmetamorfose.

Alles wat wij doen gebeurt op een duurzame manier. Duurzaamheid is in onze hele doen en laten verweven. Zo gebruiken wij graag oude materialen opnieuw en rijden onze auto’s op elektriciteit en aardgas. Ons volledige machinepark is milieuvriendelijk.

Maatschappelijk verantwoord
Wij kennen onze maatschappelijke verantwoording, daarom werken wij samen met vele partijen op gebied van opleiding, jeugd, sociale werkvoorziening en milieu. Zo zetten wij ons bijvoorbeeld in voor projecten, zoals het Bijenhotel van stichting Natuur & Mileu.

Wij verzorgen niet zomaar tuinen, wij maken het verschil!