Het voorjaar is dichterbij dan je denkt. De tuin komt weer tot leven, de zon begint langer en feller te schijnen en het is tijd om heerlijk in de tuin te zitten. Als de dagen langer worden en het voorjaar bijna lijkt te beginnen, krijg je wellicht zin om tuinplannen te maken. Gedeeltelijke veranderingen aanbrengen of zelfs je gehele tuin aanpakken? Dan is een tuinontwerp een onmisbaar onderdeel in de voorbereiding voor een nieuwe of andere tuin. Belangrijk voor ons zijn jouw wensen, je huis en de omgeving. Wanneer alles bij elkaar past, dan is het tuinontwerp een harmonieus geheel en heb je een stabiele basis waar je jarenlang plezier aan beleeft.

Ook is het weer de hoogste tijd om het voorjaarsonderhoud te starten, zodat je de hele zomer kan genieten van een mooie tuin. Gek op een fleurig bloeiende tuin maar zelf geen groene vingers? Of geen zin om het voorjaarsonderhoud zelf te doen? Onze ervaren tuinmannen steken met plezier hun handen uit de mouwen en zorgen ervoor dat jouw tuin er weer verzorgd bij ligt. Wij kunnen vrijblijvend bij je langskomen om je tuinonderhoud te bespreken zodat je een specifiek prijsvoorstel ontvangt voor jouw tuin.