De zon schijnt volop en de vogeltjes fluiten, maar is jouw tuin al klaar voor de zomer?! De IJsheiligen zijn officieel voorbij en dus is het tijd voor eenjarigen. De ijsheiligen duiden het moment aan waarna de meeste nachtvorst en gevaar voor planten voorbij is. Eén zomer lang kleuren eenjarige zomerbloeiers je tuin uitbundig en daarna is het klaar. Zet deze seizoensplanten nu in je tuin, op je terras en op je balkon, en het voelt meteen al een beetje als zomer. Heb je al een goede loungeset uitgekozen, waar je heerlijk in kunt relaxen? Dan kun je daarna het terras gezellig aankleden met kussens en een tuinkleed. Zo heb je direct resultaat en krijg je een echt vakantiegevoel deze zomer in eigen tuin. Vergeet vooral niet al die bloeiers water te geven! Wanneer je hulp nodig hebt, zijn wij je graag van dienst.