Doe mee aan de Bloembollenactie tijdens Het Vergeten Plantseizoen | VHG Totdat de vorst in de grond zit is het nog mogelijk om bloembollen te planten en zo een bijdrage te leveren aan de beleidsdoelstellingen voor klimaatadaptatie, biodiversiteit en een gezonde leefomgeving. Het najaar is en blijft het meest ideale moment om te planten. De planten gaan in rust en de bodem is nog relatief warm, waardoor de planten voor de winter wortelen. Wanneer het voorjaar aanbreekt kan de groei direct beginnen. Daarnaast kent het najaar in tegenstelling tot het voorjaar zelden lange, droge periodes en ontwikkelen de maanden september en oktober zich tegenwoordig tot nazomermaanden die zich uitstekend lenen voor tuinieren. Des te meer reden om het ‘Vergeten Plantseizoen’ ook in het najaar van 2022 met diverse (promotionele) activiteiten en evenementen onder de aandacht te brengen. Door een ‘Bloembollenactie’ te organiseren kunt u een bijdrage leveren aan uw beleidsdoelstellingen voor klimaatadaptatie, biodiversiteit en een gezonde leefomgeving. Organiseer een Bloembollenactie voor het Vergeten Plantseizoen!