Eerste internationale Future Green City-congres komt naar Utrecht! Utrecht kan van 23 t/m 26 september talloze internationale bezoekers verwachten. Vier dagen lang wisselen professionals uit binnen- en buitenland kennis uit over de leefbare groene stad van de toekomst tijdens het internationale Future Green City-congres. Het congres vindt plaats in het Beatrix Theater. Koninklijke Vereniging Stadswerk Nederland (Stadswerk) en Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG) organiseren samen dit internationale congres. Het is de eerste keer dat de twee organisaties op deze manier bij elkaar komen. Stadswerk en VHG kozen in een strenge selectie voor gaststad Utrecht vanwege de centrale ligging, de combinatie van een historisch centrum met een modern stationsgebied en de groene ambities van de stad. Meer info hier.